NOVA DATA de la Cursa de la VILA OLÍMPICA: serà el diumenge 21 de Juny.

0
493

El canvi és degut a les permanents obres en els carrers de la Vila. La cursa, organitzada pel Club Esportiu Universitari, el Districte de Sant Martí i Revista Marathon, arriba a la seva dinovena edició i, un cop més, es veu afectada per les obres en els carrers d’aquesta zona nova de Barcelona encara sense acabar, per la qual cosa hi haurà petits retocs en el circuit però sempre mantindrà la comoditat dels carrers tallats al trànsit i el seu gran valor de ser-hi una de les proves més planeres de la ciutat. Per aquesta causa tot està en preparació, el tríptic, el cartell, el recorregut i la pàgina web d’informació, però hem volgut aprofitar la possibilitat que ens dóna atletisme.cat per a informar a tots els interessats a que prenguin nota de la nova data: el proper 21 de JUNY. Com sempre les inscripcions es podran fer a les botigues: Runnersworld, Bikila, Intemperie, Domingo Catalán i Califòrnia Sports de Terrassa. El preu serà el mateix que l’any passat: 12 euros pel públic en general i 10 euros als subscriptors de la Revista Marathon. Una salutació i fins una nova comunicació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.