JUST SOCIATS ha estat el guanyador de la 6ena edició de la Pujada al Gran Hotel Bali

0
545

El corredor de CA Manresa JUST SOCIATS ha estat el guanyador de la 6ena edició de la Pujada al Gran Hotel Bali de Benidorm celebrada dissabte. La cursa que tenia la sortida en el mateix Hall de l’hotel, amb 900 esglaons per davant, 180 metres d’altura vertical i 52 pisos, va estar conduida en un primer moment per els atletes de la comunitat valenciana IGNACIO CARDONA i JOSE ANTONIO FERNANDEZ –guanyador en les edicions 2006 i 2007-. Va estar en el pis 23è quan SOCIATS va aconseguir avançar-los i situar-se al capdavant de la prova. A partir de la planta 35, va anar marcant diferencies respecte als seus perseguidors, podent afrontar la part final de la prova amb suficient avantatja per endur-se la victòria amb un temps de 5’06”.| SOCIATS va avantatjar en 3 segons a l’atleta de Xàvia IGNACIO CARDONA (5’09”). D’aquesta manera, SOCIATS va afegir al seu extens currículum esportiu aquesta victòria de prestigi, i poder ser un dels pocs corredors que compta en victòries en les dues curses d’escales que es celebren en el nostre pais. SOCIATS que ja va estar el guanyador de la Cursa de la Torre de Collserola el 2007 –amb rècord inclòs-, ara ha aconseguit la victòria en aquesta sisena edició de la Pujada a l Gran Hotel Bali. La classificació final de la prova, ha estat en les primeres posicions: 1er Just Sociats 5\’06\” CA MANRESA 2on Ignacio Cardona 5\’09\” XABIA 3er Jose Antonio Fernandez 5\’15\” BENIDORM En la categoría femenina ha guanyat la marroquina Wafia Benali i la catalana Mònica Ardid va aconseguir la segona posició de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.