CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
413

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de maig, s\’ha celebrat la Segona Jornada del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió. A la Divisió d\’Honor, l\’equip femení de l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, s\’ha situat en segona posició a l\’encontre disputat a Saragossa, per tant es classifica brillantment per a disputar l\’encontre final pel títol en la categoria femenina que se celebrarà el proper 6 de juny. Seguint amb dones, malauradament l\’ISS-L\’Hospitalet s\’ha classificat en la tercera posició a l\’encontre celebrat a Avilés, a només mig punt del segon classificat i, d\’aquesta manera, haurà de disputar l\’encontre per a evitar el descens. Els equips masculins del Medilast Sport Lleida i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya han celebrat el seu encontre a l\’Estadi Serrahima de Barcelona, quedant en segona posició el club de Lleida, i en quarta el barceloní. Així doncs l\’equip masculí de l\’Agrupació AC haurà de disputar el quadrangular per a evitar el descens. A la Primera Divisió, l\’ISS-L\’Hospitalet s\’ha classificat en segona posició a l\’encontre de la categoria masculina que s\’ha disputat a Saragossa, classificant-se per a disputar l\’encontre final que dona el títol de la Primera Divisió i l\’ascens a la Divisió d\’Honor.| En dones, el Medilast Sport Lleida i el CA Manresa han disputat l\’encontre a Fuenlabrada, quedant en tercera posició el club de Lleida, i en la quarta el de Manresa, assolint la permanència en aquesta categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.