ISS – L’HOSPITALET PARTICIPARÀ AL “4T. MÍTING INTERNACIONAL ISS – GRAN PREMI SKODA” AMB ELS VUIT MEDALLISTES DEL CAMPIONAT D’ESPANYA

0
475

ISS – L’Hospitalet club organitzador del “4t. Míting Internacional ISS – Gran Premi Skoda” que es disputarà el proper dia 30 de maig al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord” serà una de les entitats que tindrà més protagonisme en aquesta competició. Els riberencs estaran representats pels seus medallistes al Campionat d’Espanya Adaptat disputat els passats 9 i 10 de maig a les “Pistas de Atletismo del Centro de Tecnificación Deportiva Javier Adarraga” de Logroño. La doble medalla de bronze als Jocs Paralímpics de Pequín, Eva Ngui, es va proclamar Campiona d’Espanya T12 (deficients visuals) en 100 metres amb uns brillants 12”78.| També va destacar el plusmarquista Mundial de 5000 metres T38 (paràlisi cerebral lleu), Iván Hompanera, que va assolir el triomf als 800 metres després d’estar sots – campió en 400 metres. Dos minusvalids físics van representar a ISS – L’Hospitalet en aquesta competició, tots dos van tornar de terres riojanes amb el títol de Campions d’Espanya, José Luis Alonso en 200 metres T51 amb 57”11 (rècord d’Espanya) i Adrián Garcia en 100 metres T46. Tres medalles va aconseguir Eduard Ester (foto), va proclamar-se Campió d’Espanya en salt d’alçada i triple salt a més d’estar sots – campió en salt de llargada T12. Carles Muñoz va assolir el seu setè títol de Campió d’Espanya en Llançament del Pes i del Disc T36 (paralisi cerebral). L’atleta cec (T11) Martí Parejo va proclamar-se per primer cop a la seva vida Campió d’Espanya en 100 metres, a més a més va estar sots – campió en salt de llargada. Finalment les medalles d’ISS – L’Hospitalet van arrodonir-se amb el tercer lloc de Melany Bergés en salt de llargada T12.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.