Rècord d\’inscrits a les curses de Collserola i Cardedeu.

0
330

Totes les curses de la Lliga segueixent creixent en participació i aquest cap de setmana tenim els 10K de Cardedeu, que ja va tancar inscripcions el dimarts amb 1100 participants i ahir, dijous, va tancar la cursa de Collserola, que té la sortida i arribada a Cerdanyola. En aquesta cursa gran participació femenina, amb el dorsal 1 Alèxia Patiño, actual primera al rànquing femení de la Lliga que tindrà com rivals dues guanyadores de la Lliga, Carme Ballesteros i Hasna Bahom. El podium femení estarà disputat. Llistat dels inscrits amb dorsal.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.