La Cursa per Collserola Gran Premi Caixa Sabadell acollirà per segona vegada el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya

0
440

Tot i la coincidència de tots dos esdeveniments, l’organització, la Regidoria de Promoció de l’Esport, segueix mantenint el sostre màxima de participants en 750 atletes.
El període d’inscripcions per a la XIX Cursa per Collserola Gran Premi Caixa Sabadell, que se celebrarà el proper 17 de maig, ja està obert. Engany, al igual que ja va succeir en el 2005, la cursa serà alhora Campionat de Catalunya de curses de muntanya en categoria absoluta i veterans. A més, aquesta edició serà el preludi del III Campionat d’Europa de veterans de curses de muntanya, que se celebrarà a Cerdanyola en el 2010.| 750 serà el sostre de participants d’una cursa que tornarà a tenir las sortida i arribada en la Zona Esportiva Municipal de les Fontetes. Paco Rubio, tècnic de la Regidoria de Promoció de l’Esport, assenyala que “aquesta és la forma de donar la màxima qualitat i la seguretat als atletes”. El Cerdanyola Club d’Hoquei actuarà en l’edició d’enguany com a observador doncs està previst que a partir de l’any vinent sigui la secció d’atletisme del club la que organitzi la cursa. El president del Cerdanyola CH, Jordi Sabater, destacava, durant l’acte de presentació de la XIX Cursa per Collserola, la coincidència de la pròxima edició amb els actes de celebració del 75è aniversari del club. A més, en el 2010 la cursa acollirà el Campionat d’Europa de curses de muntanya de veterans, que celebrarà a Cerdanyola la seva tercera edició. Les dues anteriors s’havien celebrat al centre d’Europa (Alemanya i Suïssa). Per a Fèlix Riba la Cursa per Collserola d’aquest any “serà important i esperem estar a l’alçada per donar una bona imatge de cara a l’Europeu”. Inscripcions fins el 15 de maig La XIX Cursa per Collserola mantindrà el recorregut habitual de 13,6 km amb un desnivell d’uns 170 metres. Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, comenta que “és un circuit fàcil així que depèn del ritme dels atletes que sigui més o menys dura” . L’hora de sortida serà el diumenge 17 a les 9.30h i les inscripcions es poden realitzar fins el 15 de maig tot i que aquestes es tancaran en el moment que s’arribi a les 750. Les inscripcions es poden realitzar a la Regidoria de Promoció de l’Esport (pl. d’Enric Granados, 1) i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (pl. de Francesc Layret s/n). Fins el 14 de maig també es podran efectuar les inscripcions al Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud, a diversos comerços especialitats en l’atletisme (Domingo Catalán, Running Vallès, Bikila, J’arribu, Intersport Molins) i per internet a l’adreça www.atletisme.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.