Josep Molins President de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS)

0
523

\”No tinc temps per recordar l’edat que tinc\”
Arriba estressat i nerviós, com si la vida fos una cursa contínua. Ens rep al seu santuari, un despatx dalt de la botiga on hi conserva records de tot tipus, el que podria ser el seu museu particular. Josep Molins és un dels esportistes sabadellencs que més renom ha obtingut. Entre d’altres, va ser present a les Olimpíades del 1960 a Roma. Tot i estar jubilat porta una activitat que l’ocupa a jornada completa, qualsevol cosa que tingui a veure amb l’atletisme a Sabadell i amb molts racons del país passa per ell…
Podeu llegir la Resta de l\’entrevista a la font original de la notícia. | Parlar d’atletisme vol dir parlar de Josep Molins? Jo és que no paro, hi ha molts organismes i tots volen muntar coses. I ja m’agrada, eh? Passa que rebo jo i després he de delegar en altra gent.| Ara véns de les pistes d’estar amb un col·legi en el programa ciutat-escola, oi? Sí, és una feinada però és la nostra tasca. Som un club que té clar que és de formació, no tenim temps per entrar a les escoles perquè no hi cabem però ens interessa participar en projectes com aquest. No podem deixar escapar l’oportunitat, som on som gràcies a la promoció. És un model com un altre. Sí, però la gent de fora ens reconeix que ho tenim ben muntat. Això de tenir l’estadi ens beneficia alhora de fer la feina de preparació. El Barça, per exemple, no en té i només fitxa. Nosaltres ens ho treballem. Així doncs, quan tinguem la pista coberta d’atletisme de Catalunya, encara es podrà treballar més? Ens anirà bé, sí, però sobretot anirà bé a Sabadell. Cada cap de setmana tothom vindrà aquí i això és bo, també ens agrada fer ciutat. Des de 1921 que es va fundar la JAS hem estat al costat de les altres entitats esportives de Sabadell. A la teva edat i treballant perquè els més joves gaudeixin amb l’atletisme… Sí, ja em veus, amb 76 anys i posant tanques a les pistes. Pensa que faig molta activitat, vaig en bici…no tinc temps per recordar-me de l’edat que tinc. Molts joves no sé si em seguirien… … més entrevista a: http://www.asabadell.cat/article/ciutat//951/no/tinc/temps/recordar/ledat/tinc.html

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.