26a edició de la Pujada de Bagà a Coll de Pal.

0
519

l proper 31 de maig es celebrarà la 26a edició de la Pujada de Bagà a Coll de Pal. Aquesta particular cursa constitueix un repte important per a qualsevol aficionat a l’atletisme. És una de les més veteranes i amb més solera del país, ja que es va celebrar, de forma oficial, per primera vegada el 1984 i durant alguns anys era la única cursa del territori català inclosa en el calendari de curses de muntanya que s’organitzava conjuntament amb les ja tradicionals curses per les muntanyes de la Catalunya Nord. |Transcorre per la carretera que puja al Coll de Pal (2100m.a) al llarg de més de 19Km i cal superar 1300m de desnivell enmig d’un entorn d’alta muntanya i aèries vistes a les valls del Llobregat El preu és de 8€ fins el divendres, 29 de maig i es pot fer la inscripció a la pàgina web http://www.atletisme.net, on hi trobareu informació més detallada. Per als socis del club la inscripció és gratuïta. La sortida es donarà a les 9 del matí a la plaça del Raval de Bagà. Hi haurà 8 avituallaments i s’obsequiarà als corredors amb la tradicional bossa, samarreta, record i diploma. Per fer la davallada al poble, es disposarà de servei d’autocar gratuït. Ja a Bagà hi podreu trobar dutxes i lloc per canviar-vos. Al marge dels peculiars trets de la cursa, els que us animeu a participar-hi us trobareu amb una organització i un ambient totalment familiar que esperem que no us decebi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.