TRIATLÓ: L\’Ampolla llesta per al sisè Ironcat

0
484

L\’Ajuntament de l\’Ampolla i la Federació Catalana de Triatló presenten la sisena edició de Ironcat, Copa dels Nacions i Campionat de Catalunya de triatló, competició de distancia Ironman que es disputarà dissabte que ve 16 de maig, amb inici a les 7 del matí i la inscripció tancada amb 178 participants. | El Ironcat encara que no pertany a les Ironman Series es disputa amb idèntiques distàncies al mític Ironman d\’Hawaii: 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42,195 km de cursa a peu. L\’organitzador deixant de banda la parafernàlia supèrflua d\’altres esdeveniments d\’idèntiques característiques, se centra en l\’atenció al participant, anteposant el màxim respecte als homes i dones de ferro del triatló, aquells que més enllà d\’un simple triatló es fixen el repte de la llarga distància. El basc Andoni Ibarbia vencedor de l\’anterior edició amb un registre final de 9 h 24 min 48 seg, ha confirmat la seva participació i serà d\’entrada l\’home a batre i al que podrem veure en els llocs capdavanters acoblat en la bicicleta aerodinàmica en duel amb triatletes com Ramon Arias, Eusebio Paradinas o Robert Mayoral. El C.N. Prat – Triatló presenta la seva candidatura a millor equip amb la inscripció de Víctor Dobaño i Richard Calle, que estaran secundats per l\’incondicional Ricardo Luis Lazarte, que ha participat en totes les edicions del Ironcat. Altre assidu és el triatleta local Àlvar Casanova que rebrà una vegada més el suport dels seus paisans. Retrospectivament podem destacar l\’edició del 2006 amb un duel èpic entre el mataron José Luis Cano i i el vasc Pedro Oviedo, resolt en el final de la marató a favor del primer. A l\’any següent Víctor Estepa va ser l\’únic que a més de guanyar la prova va guanyar al propi vent que va dur a la retirada de nombrosos triatletes de prestigi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.