CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MARATÓ DE VETERANS

0
355

El passat diumenge 10 de maig es va celebrar el Campionat d\’España de Marató per a atletes veterans a Vitòria en el marc de la setena edició de la Marató Internacional Martín Fiz. A la categoria femenina, Mari Carmen Auñón (Domingo Catalán FC) F-35 i Paqui Lombardo (CA Sant Celoni) F-40 s\’han proclamat Campiones d\’Espanya amb uns temps de 3h00\’23” i 3h01\’28” quedant primera i segona de la general respectivament. Tercera ha entrat Angelina Miró (Medilast Lleida) assolint la medalla d\’argent a la categoria F-40 amb un temps de 3h07\’09”. Emilia Vaquero (Domingo Catalán FC) també ha estat medalla d\’argent però a la categoria F-60 (4h05\’55”). En homes, Nicolau Municio (CANB) ha estat campió a la categoria M-65 (3h24\’57”) i Ramon Esquius (CAM) medalla de bronze de M-45 (2h44\’19”)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.