CAMPIONAT D\’ESPANYA DE MARATÓ DE VETERANS

0
502

El passat diumenge 10 de maig es va celebrar el Campionat d\’España de Marató per a atletes veterans a Vitòria en el marc de la setena edició de la Marató Internacional Martín Fiz. A la categoria femenina, Mari Carmen Auñón (Domingo Catalán FC) F-35 i Paqui Lombardo (CA Sant Celoni) F-40 s\’han proclamat Campiones d\’Espanya amb uns temps de 3h00\’23” i 3h01\’28” quedant primera i segona de la general respectivament. Tercera ha entrat Angelina Miró (Medilast Lleida) assolint la medalla d\’argent a la categoria F-40 amb un temps de 3h07\’09”. Emilia Vaquero (Domingo Catalán FC) també ha estat medalla d\’argent però a la categoria F-60 (4h05\’55”). En homes, Nicolau Municio (CANB) ha estat campió a la categoria M-65 (3h24\’57”) i Ramon Esquius (CAM) medalla de bronze de M-45 (2h44\’19”)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.