cursa d\’orientació urbana a Sabadell

0
304

Segur que alguna vegada ho has volgut provar, però no t\’has atrevit. Aquesta és la teva oportunitat. Una cursa d\’orientació urbana, per asfalt on és difícil perdre\’s i on és fàcil orientar-se. Una cursa ràpida, temps estimat del guanyador 30 o 35 minuts. No te la pots perdre. Des del Parc Catalunya fins a la Plaça de l\’Ajuntament cercant fites. Circuïts per tots els nivells i explicació prèvia pels que facin la seva primera cursa. Més informació web de la cursa: http://ues.orientacio.org/urbana2009.htm No t\’oblidis, el 31 de maig t\’esperem a Sabadell

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.