COMPTE ENRERE PER LA MARATÓ DEL 2010

0
583

El Museu Olímpic i de l’Esport ha reunit avui a l’organització de la Marató de Barcelona, a les autoritats de la ciutat i als mitjans de comunicació, per presentar les dades oficials i fer una valoració de l’ última edició de la Marató. L’acte ha servit també, per avançar algunes de les novetats de la Marató de Barcelona 2010, i sobretot per fer l’entrega de les plaques i els diplomes d’agraïment als voluntaris i a les entitats col·laboradores, que van prendre part en la passada edició de la carrera. | Juan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, , ha volgut agrair especialment tot el suport rebut per diferents entitats de la ciutat, “ Agraeixo el suport de l’Ajuntament per ser el motor d’aquesta carrera, a la Guàrdia Urbana, als Voluntaris, als Quixots, als grups d’animació,etc… tota la seva ajuda. Els objectius per al 2010, es centraran en consolidar la cursa a nivell internacional, potenciar la participació de les dones i aconseguir una bona marca”. A continuació, Agustín Riviere, Director de RPM Racing, ha detallat les dades més representatives de la Marató de Barcelona 2009. Ajudat per un power point, ha comentat l’augment del 7% de participació respecte l’any 2008, motivat especialment pel creixement de corredors catalans. Ha destacat també l’ascens d’inscrits sofert per alguns països com Itàlia, Dinamarca o Irlanda, així com la lleugera davallada de la participació femenina. Per la seva banda, el director esportiu de la prova, Bep Soler, ha centrat el seu discurs en la gran tasca ciutadana que s’ha fet “Volem aproximar més la ciutat a la Marató. Aquest últim any hem fet molta feina en aquest aspecte ja que s’han doblat els punts d’animació, però encara volem continuar fent accions perquè tots els ciutadans s’involucrin en aquesta gran festa lúdica festiva que és la Marató”. Finalment, Pere Alcober, Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha tancat l’acte recordant el caràcter esportiu de la ciutat de Barcelona, “Som una ciutat molt esportiva i volem projectar aquesta imatge al món. La Marató és un signe d’identitat de la ciutat, i treballarem per millorar aquells punts que s’han de polir de cara a l’edició 2010 de la Marató de Barcelona

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.