XVI MILLA INTERNACIONAL DE CORNELLA

0
468

REYES ESTÉVEZ I IRIS FUENTES PILA HAN CONFIRMAT LA SEVA PARTICIPACIÓ EL PROPER 23 DE MAIG
Cornellà de Llobregat tornarà a ser escenari d’una de les proves atlètiques més importants del calendari nacional i internacional. El dissabte 23 de maig se celebrarà la Milla In­ternacional de Cornellà-Gran Premi Diputació de Barcelona, que enguany arriba a la seva setzena edició. La prova tornarà a contar amb les principals figures del món de l’atletisme, amb un cartell d’autèntic luxe i que garantirà un gran espectacle. Ja es coneixen els primers participants tant a la prova masculina com al femenina.| Cornellà de Llobregat, des de fa molts anys, compta amb una gran tradició atlètica i és el seu club, el Cornellà Atlètic, el màxim exponent i el punt de referència de l’atletisme local, i un dels més importants de Catalunya i Espanya. Una de les grans figures sorgides d’aquesta entitat és Reyes Estévez (Nike Running). El cornellanenc tornarà a ser un dels grans protagonistes aquest any on intentarà aconseguir el seu cinquè títol. A més del cornellanenc, en categoria masculina ja s’han inscrit José Luis Blanco (CA Lloret-La Seva) i Miguel Quesada (JA Sabadell); mentre que en la femenina han confirmat la seva participació Iris Fuentes Pila (València Terra i Mar), Judith Pla (FC Barcelona) i Jackeline Martín (FC Barcelona). L’organització està treballant de valent per completar el cartell de l’edició d’enguany amb grans noms de l’atletisme nacional i internacional. L’escenari i rècords L’escenari-circuit de la XVI Milla Inter­na­cional –homologat i certificat pel Col·legi de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme- tornarà a ser a l\’avinguda de la República Argentina. Un lloc ideal perquè es puguin aconseguir excel·lents marques en totes les categories i poder batre el rècord de la prova internacional. Cal recordar que Reyes Estévez és l’actual posseïdor del millor registre en les quinze edicions que s’han celebrat amb un temps de 4’07’’ (2002), mentre que en categoria femenina l’actual rècord el va aconseguir Núria Fermández també l’any 2002 amb un registre de 4’44’’. Millor Milla d’Espanya Per cinquè any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com la millor Milla de totes que s’organitzen a l’Estat. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.