Presentació de la Marató de Barcelona 2010

0
455

El Delegat d’Esports, Pere Alcober, presidirà l’acte de presentació de la propera edició de la prova de fons per excel·lència, en què es valorarà la passada edició i s’apuntaran algunes de les novetats que acompanyaran l’edició 2010 de la prova atlètica
Aquest dimarts 12 de maig de tindrà lloc la presentació de la nova edició de la Marató de Barcelona 2010, la gran prova atlètica de la ciutat que ja escalfa motors per a la propera edició, el 7 de març de l’any que ve. L’acte de presentació tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport (avinguda de l’Estadi, 60) a les 12.00 hores, i estarà presidit pel Delegat d’Esports, Pere Alcober, que estarà acompanyat d’altres personalitats vinculades a l’organització.| Durant la presentació es valoraran les dades oficials extretes de la passada edició, celebrada aquest de març, a la vegada que s’exposaran algunes de les novetats de cara a la Marató del 7 de març del 2010. Per altra banda, es lliuraran les plaques i els diplomes a les diferents entitats col·laboradores, voluntaris, i fisioterapeutes que van participar en la passada edició de la Marató. La propera edició de la gran prova de fons se celebrarà el mateix any que un esdeveniment atlètic de primer ordre: el Campionat d’ Europa d’Atletisme, que tindrà lloc a Barcelona l’estiu del 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.