Quart i Mitja Marató 2009: Espectacular

0
337

Ja en tenim una altra al sac. La 9a edidició del Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Pique s’ha celebrat amb rècords: un de participació, inscripcions exahurides abans de la data de celebració de la prova, rècord tambe de la cursa, el guanyador absolut masculi de la prova, Omar Ougzif, del Club Fondistes de Cervera, ha pulveritzat la marca de la distància en 1h:10m:49 segons. I aixó que ha corregut en solitari gairebé desde els primers kilometres….

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.