CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
323

Agustí Fèlix i Marta Miró, Campions
El passat cap de setmana, 9 i 10 de maig, s\’ha disputat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, a l\’Estadi de Serrahima de Barcelona. Agustí Félix (FCB) s\’ha proclamat Campió de Catalunya Absolut aconseguint una puntuació de 6.563 punts al decatló. Marta Miró (FCB) ha vençut en la categoria femenina obtenint 5.022 punts a l\’heptatló. Imanol Cardona (UA Barberà) i Tamara del Rio (AAC) han obtingut el títol en la categoria promesa. A la categoria júnior els campions han estat Sergi Miró (FACVAC Valls) i Clara Remacha (FCB), i per últim destacar els campions de la categoria juvenil que han estat Daniel Pacheco (Cornellà At.) i Sílvia Gutiérrez (CA Cambrils).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.