XVI MILLA INTERNACIONAL CIUTAT DE CORNELLÀ GRAN PREMI DIPUTACIÓ DE BARCELONA

0
488

TORNA AMB MÉS FORÇA LA MILLOR MILLA DE ESPANYA
Se celebrarà el dissabte 23 de maig i comptarà amb la presència dels atletes nacionals i internacionals més detacats del moment El dissabte 23 de maig, Cornellà de Llobregat serà escenari de la gran festa anual de l’atletisme, la XVI Milla Internacional Ciutat de Cornellà-GP Diputació de Bar­celona. Una de les manifestacions més importants nacional i internacional, on s’aplegaran els atletes espanyols i estrangers més destacats del moment en el mig fons, que garantiran sense cap mena de dubte un gran espectacle. Alhora, la prova també vol que sigue una gran festa popular i per això està oberta a tothom. | Aquest esdeveniment esportiu està organitzat pel Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya amb la esponsorització de Caixa Penedès, a més daltres empreses patrocinadores. El canal autonòmic català (Canal 33) oferirà en directe la Milla In­ter­na­cional. El Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ja han començat a treballar perquè l’edició d’enguany torni a ser un gran éxit de participació popular i d’un gran nivell a les seves dues proves internacionals. Reconeixement federatiu Per cinquè any consecutiu, la prova ha estat reconeguda i distingida per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com la millor Milla de totes que s’organitzen a l’Estat. La puntuació es realitza basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el nombre d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants segons les posicions en els rànquings. Un premi a l’excel·lent treball que realitza el Cornellà Atlètic, presidit per Leopoldo Duran.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.