NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
541

Aquest divendres 9 de maig, s\’ha celebrat la divuitena edició de la “NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona. Ha estat una Nit plena d\’emocions on la Federació Catalana d\’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.008 han estat per a Jesús Àngel García Bragado i Maria Vasco. També s\’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut durant la temporada 2.008 un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges, han rebut la Insígnia d\’Argent els jutges amb 25 anys i també menció especial al jutge Ramon Castañal per la seva dedicació i trajectòria.| Els moments més emotius de la Nit van arribar quan Federació va retre homenatge per la seva trajectòria esportiva i humana a Jordi Mayoral en el moment de la seva retirada de la competició. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.