NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
356

Aquest divendres 9 de maig, s\’ha celebrat la divuitena edició de la “NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona. Ha estat una Nit plena d\’emocions on la Federació Catalana d\’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.008 han estat per a Jesús Àngel García Bragado i Maria Vasco. També s\’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut durant la temporada 2.008 un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges, han rebut la Insígnia d\’Argent els jutges amb 25 anys i també menció especial al jutge Ramon Castañal per la seva dedicació i trajectòria.| Els moments més emotius de la Nit van arribar quan Federació va retre homenatge per la seva trajectòria esportiva i humana a Jordi Mayoral en el moment de la seva retirada de la competició. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.