V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu

0
325

Em ve molt de gust d’anunciar-vos que, organitzada per Corredors.cat, el diumenge 7 de juny se celebrarà la V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu, el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra i a tot l’Estat, desaparegut fa quatre anys. La prova és de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva. Com l’any passat, farem també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, que començaran abans de la prova dels 10 kms.| I enguany tindrem una novetat que esperem sigui ben acollida: disposarem d’una guarderia. Per a que els pares i les mares que ho desitgin puguin córrer la cursa de 10 Kms, un equip de persones s’encarregaran de cuidar els nens i nenes petits. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Us quedaré molt agraït sí podeu fer la inscripció –si més no i per qüestions logístiques la intenció d’anar-hi- quan més aviat millor (veure més avall, en color blau), en aquest mateix correu, o en aquest altre: memorialro@yahoo.es Rebeu una forta abraçada. Miquel Pucurull Detalls sobre la V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 7 de juny de 2009 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 9 o menys anys (sortida a les 9,15) 2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30) Caire de totes les curses: No competitives Inscripcions: Gratuïtes Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol) Premis: No. Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada) Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Guarderia: Servei gratuït per facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms Pàrquing: A dojo Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. Forma d’inscriure’s: Per internet indicant les dades següents: Vull inscriure’m a la V Cursa de Cantonigròs Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: …………………………………………………………………………………….

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.