V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu

0
390

Em ve molt de gust d’anunciar-vos que, organitzada per Corredors.cat, el diumenge 7 de juny se celebrarà la V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu, el precursor del moviment popular del córrer a casa nostra i a tot l’Estat, desaparegut fa quatre anys. La prova és de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva. Com l’any passat, farem també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, que començaran abans de la prova dels 10 kms.| I enguany tindrem una novetat que esperem sigui ben acollida: disposarem d’una guarderia. Per a que els pares i les mares que ho desitgin puguin córrer la cursa de 10 Kms, un equip de persones s’encarregaran de cuidar els nens i nenes petits. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Us quedaré molt agraït sí podeu fer la inscripció –si més no i per qüestions logístiques la intenció d’anar-hi- quan més aviat millor (veure més avall, en color blau), en aquest mateix correu, o en aquest altre: memorialro@yahoo.es Rebeu una forta abraçada. Miquel Pucurull Detalls sobre la V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu Dia: diumenge 7 de juny de 2009 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10.00 Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 9 o menys anys (sortida a les 9,15) 2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30) Caire de totes les curses: No competitives Inscripcions: Gratuïtes Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol) Premis: No. Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada) Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Guarderia: Servei gratuït per facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms Pàrquing: A dojo Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa. Gentilesa de \”Can Colom\”. Forma d’inscriure’s: Per internet indicant les dades següents: Vull inscriure’m a la V Cursa de Cantonigròs Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: …………………………………………………………………………………….

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.