IV Meeting Català de Veteranes i Veterans I Final Escolar d\’Atletisme

0
441

El dia 23 de maig a la tarda, a l’Estadi Municipal de Can Dragó, se celebra el IV Meeting Català de Veteranes i Veterans, juntament amb la I Final Escolar d\’Atletisme. Com cada any s\’espera la presència d\’atletes de tot el país i d\’arreu de l\’estat espanyol, en un bon moment de la temporada per començar a afinar i buscar una bona marca. L\’alt nivell qualitatiu i quantitatiu garanteix un bon espectacle, amb curses en què homes i dones participen junts. Tot això unit a l\’esforç col•lectiu invertit en l’organització per part de l\’Associació Poppyteam Atletisme, l\’ha convertit ja en el millor Meeting de Veterans de l\’Estat Espanyol segons la puntuació de la RFEA. Aquest any aquest grup organitzador comptarà amb el suport del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i del Barcelona Atletisme Club.| A l\’edició d\’enguany com a novetats hi haurà la Final Escolar d\’Atletisme i el repartiment de premis de la IV Challenge de Cros que el CEEB ha anat organitzant als diferents barris de la ciutat durant aquest curs escolar. Així doncs, a les veteranes i veterans s\’afegiran en aquesta tarda d\’atletisme els atletes en edat escolar que competeixin en les diferents proves de la Final Escolar. I finalment, cal destacar una nova edició de la prova d\’eliminació, que aquesta vegada estarà enfocada a l\’atleta popular que s\’animi a acostar-se a aquesta vessant atlètica que és la pista. En una prova molt espectacular i divertida, els atletes aniran neutralitzats durant 200 metres per fer uns segons 200 metres lliures en què s\’eliminarà els darrers a cada volta, fins que en un últim “sprint” es disputin els 3 primers llocs del pòdium. Les inscripcions són gratuïtes i s\’han de fer on-line a http://www.bcnatletisme.cat abans que s\’acabi el dia 19 de maig. El reglament el podreu consultar a la mateixa web o directament a http://www.bcnatletisme.cat/docs/IV_meeting_reglament.pdf

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.