Marc José, millor atleta català cadet del 2008

0
516

L\’atleta del Club Atletisme Tarragona Marc José ha estat reconegut com a millor atleta català en categoria cadet de la temporada 2008 per la Federació Catalana d\’Atletisme. José rep aquest reconeixement per l\’excel.lent temporada realitzada, en la que es proclamà campió d\’Espanya en la prova dels 60 metres tanques indoor, així com els 100 metres tanques a l\’aire lliure. L\’atleta tarragoní va aconseguir a més el record d\’Espanya en els 60 metres tanques indoor, amb un temps de 8.31 segons, així com el record de Catalunya en els 100 metres tanques, amb 13.39 segons. Ambdós recors són encara en vigor, ja que ningú els ha superat a data d\’avui.| La Federació Catalana d\’Atletisme reconeix també l\’aportació del seu entrenador, Pere Pardines, en els èxits assolits per Marc José. Ambdós rebran el reconeixement en el transcurs de la 18ena NIt de l\’Atletisme Català que es celebra aquest divendres 8 de maig a l\’Hotel NH Podium de Barcelona, en la cerimònia en la que la Federació premia anualment als millors atletes i clubs catalans de la temporada anterior.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.