Cursa Delta Prat

0
311

La Cursa Delta Prat el dissabte 30 de maig.
La més plana i ràpida
Els carrers del Prat tornaran a gaudir el pròxim dissabte 30 de maig de la Cursa Delta Prat que aquest any arriba a la seva desena edició. Els corredors tindran que donar dues voltes a un circuit homologat de cinc kilòmetres totalment planers i ràpids que transitaran per las zones mes emblemàtiques de la ciutat. La prova dintre del calendari de curses de Championchip tindrà la sortida i arribada en les pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier donarà la seva sortida a las 19 hores.| Abans a las 18’30 h. es faran les tres curses infantils, dintre de les mateixes pistes. El Periòdic Delta i el Pratenc AA, continuaran com organitzadors de la prova i esperen que tots el corredors puguin gaudir de una bona tarda atlètica. Les inscripcions a www.atletisme.com i en els jocs habituals. Més informació a www.pratencaa.org.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.