Cursa Delta Prat

0
463

La Cursa Delta Prat el dissabte 30 de maig.
La més plana i ràpida
Els carrers del Prat tornaran a gaudir el pròxim dissabte 30 de maig de la Cursa Delta Prat que aquest any arriba a la seva desena edició. Els corredors tindran que donar dues voltes a un circuit homologat de cinc kilòmetres totalment planers i ràpids que transitaran per las zones mes emblemàtiques de la ciutat. La prova dintre del calendari de curses de Championchip tindrà la sortida i arribada en les pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier donarà la seva sortida a las 19 hores.| Abans a las 18’30 h. es faran les tres curses infantils, dintre de les mateixes pistes. El Periòdic Delta i el Pratenc AA, continuaran com organitzadors de la prova i esperen que tots el corredors puguin gaudir de una bona tarda atlètica. Les inscripcions a www.atletisme.com i en els jocs habituals. Més informació a www.pratencaa.org.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.