SELECCIÓ DE MARATÓ PEL CAMPIONAT DEL MÓN

0
313

José Ríos i Nacho Cáceres al mundial de Berlín
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats per a participar a la prova de Marató pels propers Campionats del Món d\’Atletisme que se celebraran a Berlín del 15 al 23 d\’agost. Els seleccionats José Ríos (CA Manresa) i Nacho Cáceres (F.C.Barcelona), tindran un doble repte a Berlín, ja que en aquesta especialitat es disputa conjuntament la Copa del Món de Marató per països. I en noies només participarà la gallega Alessandra Aguilar (F.C.Barcelona).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.