REVISTA MARATHON

0
511

Obrim amb la Cursa Bombers de Barcelona amb més de 14.000 participants (magnífiques fotos i reportatge especial de David Rubio). Continuem amb els comentaris de Casa Nostra, el primer la Mitja Marató de Montornès, sota el subtitular “José Ríos segueix sumant més triomfs. GRAN ENTREVISTA a Jesús Espanya, Campió europeu de 5.000 metres. (amb declaracions molt polèmiques vers als atletes estrangers nacionalitzats espanyols). Continuem amb la Marató des Sables i el rècord d’Albert Bosch. Per a no descansar, una prova d’ultrafons però a lo bestia, la Yukon Artic Ultra (480 km a 40o sota zero), de Salvador Ribot. En Personatges Històrics: avui toca Carme Valero. | Acabem amb les Maratons de Rotterdam i de París i, com sempre, els Flaixos Internacionals. Com ja és costum a les pàgines centrals trobareu el CALENDARI de proves de JUNY, aquesta vegada la nostra col·laboradora Alèxia ens ofereix més de 70 propostes diferents, amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Bé…Si tot això és del vostre gust i encara no sou subscriptors i n’esteu interessats podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es (recordeu que la revista Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.