Triatló Prat de Llobregat

0
491

El Circuit Català 2009 va quedar inaugurat al Prat de Llobregat diumenge passat 3 maig amb la disputa del clàssic \”esprint\”, que el C.N. Prat – Triatló organitza contant amb l\’exclusivitat de la carretera d\’accés a la platja, que envolta les pistes de l\’aeroport tancada al trànsit per a l\’ocasió, contant amb 413 inscrits que van ser segregats en 2 competicions individuals. | David Royo (C.N. Mataró) va ser el millor nedador de la primera sèrie, liderant la prova en solitari en tot el segment ciclista amb Carmelo Martínez (Inverse Ditec Triatló Vilanova) situat en segona posició, també en solitari fins a ser neutralitzat pel grup perseguidor format inicialment per Joan Molist (C.T. Blanes), Xavier G. Carabí (C.N. Barcelona), Israel Escudero (C.N. Mataró), i 2 components del Prat – Triatló: Sergio García i Jordi Ferrè. Amb una gran remuntada es va incorporar al grup perseguidor Arnau Bellapart (C.N. Vic- ETB) juntament amb Marc Trias (C.T. Manresa), quedant relegat a posicions més retrasades José Luis Cano (C.N. Mataró) que encara lluny de la seva millor forma va realitzar el millor parcial ciclista. En el tercer segment David Royo va acusar el desgast del tram ciclista realitzat en solitari, sent superat per 4 participants. Israel Escudero fou el primer a creuar la meta, encara que va ser desqualificat per córrer sense dorsal, proclamant-se guanyador Marc Trias amb un registre final de 58 min 33 s. Arnau Bellapart va finalitzar en segona posició per davant de Carmelo Martínez. El C.N. Prat – Triatló va aconseguir la primera posició per equips amb les classificacions de Sergio García, Jordi Ferrè i Daniel F. Ledesma. Les fémines van participar en una segona sèrie que va estar dominada pel club Natació Reus Ploms, copant les tres places del podium Montserrat Martínez, Emilia Antille i Eulalia Vidal. Meritxell Figueres (Triatló Girona – Costa Brava), Mireia Roca (C.N. Vic – ETB) i Sheila Brillas (C.N. Mataró) van ser les millors nedadores sent superades per les noies del Ploms en la primera de les 3 voltes del recorregut ciclista.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.