Èxit de participació a les curses de Sant Josep de Montblanc

0
551

Centenars de persones han corregut tot i la pluja
Les curses de Sant Josep de l\’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han estat tot un èxit. Centenars de persones han participat a les dues curses. A la cursa de fons 300 persones, mentre que a la popular qüasi 200. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 15a edició i estrenava nou recorregut on es corria per asfalt i camí. La nova ubicació s\’ha desenvolupat cap a la Tossa de Montblan on malgrat el fang i dues pujades ha estat tot un èxit. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Xavi Garcia Insa del FACVAC, i en categoria femenina per Aida Valles del Club Atletisme Santa Coloma. | Pel que fa a la cursa popular, de tres quilòmetres de llargada i que arribava a la 32a edició, aplegava desenes de persones de totes les edats que ha transcorregut pel mateix indret de l\’any passat, també, amb èxit. La cursa popular ha estat guanyada en categoria masculina per Ramon Mañas i en categoria femenina per Júlia Ollé. L\’arribada a l\’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i un generós esmorzar. Posteriorment s\’han donat els premis dels guanyadors i s\’ha sortejat diversos regals. Així doncs, participació, trofeus, premis, quilòmetres, cansament i satisfacció en una nova i exitosa cursa de Sant Josep que ha organitzat perfectament el Club Atlètic Montblanc. Els resultats i les classificacions poden consultar-se a la pàgina web del Club: www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.