Nit de l\’Atletisme Català

0
311

El proper divendres 8 de maig, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la ja tradicional “Nit de l\’Atletisme Català” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona.
La Nit, que aquest any arriba a la divuitena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.008 han estat per Jesus Angel Garcia Bragado i Maria Vasco. Els dos atletes van protagonitzar una extraordinària temporada amb la culminació dels Jocs Olímpics de Beijing, on van aconseguir la quarta i cinquena posició respectivament.| També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.008 un rècord de Catalunya. A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d\’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Víctor Montaner i Sílvia Riba Ylla-Català, o el guanyador de la categoria júnior, Marc Orozco, que va ser Campió d\’Espanya Absolut en Pista Coberta. Aquest any la Federació vol retre homenatge a Jordi Mayoral, per la seva trajectòria esportiva en la seva retirada de la competició. Atleta olímpic, recordista estatal, Campió d\’Espanya i de Catalunya en innumerables ocasions, sens dubte un dels historials esportius més dilatats de l\’atletisme català. També rebrà una Distinció Especial Natàlia Rodríguez pel seu espectacular retorn a la competició d\’alt nivell. Per últim, destacar que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d\’argent als jutges amb 25 anys i també es farà entrega de la Placa al Mèrit al Jutge per la seva dedicació i trajectòria. Així com el públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.