Nit de l\’Atletisme Català

0
645

El proper divendres 8 de maig, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la ja tradicional “Nit de l\’Atletisme Català” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona.
La Nit, que aquest any arriba a la divuitena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.008 han estat per Jesus Angel Garcia Bragado i Maria Vasco. Els dos atletes van protagonitzar una extraordinària temporada amb la culminació dels Jocs Olímpics de Beijing, on van aconseguir la quarta i cinquena posició respectivament.| També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.008 un rècord de Catalunya. A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d\’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Víctor Montaner i Sílvia Riba Ylla-Català, o el guanyador de la categoria júnior, Marc Orozco, que va ser Campió d\’Espanya Absolut en Pista Coberta. Aquest any la Federació vol retre homenatge a Jordi Mayoral, per la seva trajectòria esportiva en la seva retirada de la competició. Atleta olímpic, recordista estatal, Campió d\’Espanya i de Catalunya en innumerables ocasions, sens dubte un dels historials esportius més dilatats de l\’atletisme català. També rebrà una Distinció Especial Natàlia Rodríguez pel seu espectacular retorn a la competició d\’alt nivell. Per últim, destacar que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges es farà lliurament de la insígnia d\’argent als jutges amb 25 anys i també es farà entrega de la Placa al Mèrit al Jutge per la seva dedicació i trajectòria. Així com el públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.