FINAL DE LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
503

El proper diumenge 3 de maig se celebraran les jornades finals de la Lliga Catalana de Clubs 2.009 a les diferents categories. Els encontres de la Final A de la Primera Divisió, tant a la categoria masculina com a la femenina, se celebraran a l\’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània. La Final B d\’homes es realitzarà a l\’Estadi Club Natació Reus Ploms, i la femenina a l\’Estadi Municipal de Castellar del Vallés. A la Segona Divisió masculina tenim el Grup A Ascens que es disputarà a El Prat del Llobregat, i el Grup B Descens al mateix escenari.| Per últim, assenyalar que a la Tercera Divisió masculina i Segona Divisió femenina es realitzaran dues jornades finals. La primera aquest diumenge 3 a Terrassa el Grup A i a Valls el Grup B, quedant per disputar la segona jornada final el proper 17 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.