Victor del Corral, campeón de España de Duatlón

0
582

En la ciudad de Vigo se ha celebrado este domingo el campeonato de españa elite y sub23 de duatlon sobre la distancia de 10- 40 – 2\’5. El duatlón calificado como uno de los mas duros de los últimos años. El barcelonés Víctor Manuel del Corral (Inverse Ditec Triatló Vilanova) se ha proclamado este domingo por primera vez campeón de España de duatlón en Vigo. El madrileño Javier García (Kebi Triatlón) se ha colgado la medalla de plata y el también madrileño Alejandro Santamaría (A.D. Triatlón Camargo) ha sido bronce. El valenciano Jesús Gomar (Cidade de Lugo Fluvial) ha revalidado el título nacional Sub-23. | Des de un bon inici Victor ha decidit marcar un fort ritme corrent ,seguit d\’aprop per tots els favorits, aquest estira i arronsa s\’ha mantingut fins gairebé l\’última pujada del dur circuit corrent on Víctor i Roger Roca eren seguits d\’aprop per Javi Garcia i Agustí Roc a escassos metres. La ràpida transició feia que els primers a sortir de Boxes fossin Victor i Roger i Javi a escassos metres, Victor no s\’ho va tornar pensar dues vegades i va arrencar fort deixant ja despenjat a Roger Roca i només per Javi G. Per davant 40km on Els dos duatletes Victor i Javi van anar incrementant la seva diferència respece als grans grups que es creaven per darrere, basant la seva diferencia en apretar molt el tram de fas planer i baixada i mantenir el fort ritme a la pujada… Això els va permetre arribar a la segona transicio amb 2m d\’avantatge respecte al grup perseguidor cosa que feia que fos una avantatge comode per decidir el campionat entre el 5 vegades campió d\’espanya i el català Victor del Corral. La sortida de la transició Javi va sortir molt fort però Víctor lluny de conservar va apretar de valent i al fnal de la priemra baixada ja havia atrapat i despenjat a JAvi i el seu ritme cada vegada més fort el feia passar a 2\’5km (ua volta epl final) amb 15 seg d\’aavantatge, al final 33 segons respecte al segon, assolint el priemr campionat d\’espanya de duatló en un circuit on no hi havien excuses, només els més forts en les tres disciplines podien estar davant… Felicitats Victor!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.