8ª DUATLÓ CIUTAT DE VIC

0
746

DíDAC CUADROS ( CLUB TRIATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES ) i NURIA PICAS ( INDEPENDENT ) GUANYADORS A LA CAPITAL D\’ OSONA
La darrera prova de la LLiga Nacional de duatló 2009 va coincidir amb la celebració de la 8ª edició de la duatló Ciutat de Vic , sota una impecable organització per part del Club Natació Vic-etb . La matinal esportiva es va veure marcada per unes adverses condicions metereològices amb pluja , vent , fred i calamarsa que van fen acte de presencia precisament el moment més complicat de la competició coincidint amb els 33 km del segment de ciclisme i que va provocar un gran nombre d´abondanaments ( 56 duatletes) alguns d´ells amb símptomes d´hipotèrrmia. | La duatló va començar amb un cursa de 7 km de cursa a peu , un recorregut planer al voltant del riu Gurri , tot seguit el 33 Km de ciclisme que travessava bona part de les Guilleries orientats a la cara nord del Montseny pel recorregut de Vic-Santa Eugènia de Berga-Taradell-Alt de La Mansa ( 785 m. ) – Coll de Romagats ( 726 m.)-Sant Julià de Vilatorta-Vic , i per finalitzar amb 4 km de cursa a peu. El duatleta de La Jonquera Didac Cuadros ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) signava la seva segona consecutiva del circuit català aguantant sempre entre els primers classificats agafant el primer lloc en el primer kilòmetre de la darrera cursa a peu ,2º lloc per Sergi Rodriguez ( P.C. Cervera ) autor d´ una gran remuntada també a la darrera cursa a peu i 3º Dani Bayes ( C.N. Vic-etb), dins de la classificació femenina victòria per Nuria Picas ( Independent ) tot i ser la seva primera duatló de carretera , 2ª Montse Aranda ( Triatló Cariñena-BCN ) i 3ª Carol Gimenez ( Club Triatló Vilanova i la Geltrú ). La classificació per equips masculins 1º C.N. Vic-etb (Bayes-Casalí-Botello ) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuadros-Riera-López) 3º Club Esportiu Picornell ( Pinazo-Zapata-Martí ) i per equipas femenins 1ª Triatló Cariñena-BCN ( Aranda-Del Aguila – LLuent ). Ara ja un cop acabades los proves de duatló de carretera a Catalunya el proper diumenge(3-5-2009 ) comença la temporada de triatló amb la XIV Triatló Ciutat del Prat de LLobregat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.