JAUME LEIVA GUANYA LA IXª CURSA SOLIDARIA “MULLA’T I CORRE PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”, AMB RÉCORD D’INSCRIPCIONS.

0
613

Aquest diumenge 26 d’Abril, el Circuit de Catalunya de Montmeló ha enregistrat un ple total d’assistència d’atletes i visitants, superant en 2700 el nombre d’inscripcions, en una nova edició de la cursa benèfica enguany apadrinada per l’Arcadi Alibés.
Tot i les prediccions meteorològiques que confirmaven pluja a Catalunya, l’èxit de convocatòria de la “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple” ha estat indiscutible, i els atletes no han dubtat a solidaritzar-se amb la Fundació Esclerosi Múltiple i la seva causa, acudint a la cita d’enguany en més de 2700, en que la seva denominació “Mullat i Corre per l’Esclerosi Múltiple”, s’ha fet més realitat que mai.| La jornada atlètica-solidaria ha començat amb tota normalitat i puntualment a les 10,-h en que s’ha donat la sortida a la cursa del 10.000 m, amb més de 1600 corredors. De la que han estat guanyadors : 1.- Jaume Leiva Beato (31:03) 1.- Raquel Parrado Romero (36:52) 2.- José Manuel Granadero Lorca (31:29) 2.- María Bartolí Miralles (38:39) 3.- Benito Ojeda Sanz (31:46) 3.- Núri Soler Alay (38:46) Tot just feia cinc minuts que havien entrat els primers classificats que ha començat a bufar el vent i a caure una forta pluja en forma de tempesta, que ha fet que el públic busqués l’aixopluc en els diferents boxers oberts a diferents activitats. Els que encara tenien pendents uns quants kilòmetres per cobrir les dues voltes al circuit, ho han hagut de fer en una demostració de valentia sota la pluja i contra les inclemències, l’objectiu s’ho valia però. Ha estat un “interludi”, durant el qual inevitablement l’àrea lúdica-recreativa pels més petits ha patit les pitjors de les conseqüències s’han hagut d’enretirar els inflables i s’han suspès les activitats. Puntualment, però, a les 11,15 h s’ha donat el tret de sortida a la cursa dels 3 km, sota una pluja més fina i gens amenaçadora. Els prop de 450 atletes no ho han dubtat i han engegat a córrer, també volien contribuir a aquesta lloable causa. En aquesta prova s’han pujat al pòdium com ha guanyadors : 1.- David Marsol Font (9:28) 1.- Judit Riera Sala (11:39) 2.- Miquel Maza García (9:53) 2.- Anabel Valentín Mateos (12:25) 3.- David Oms Lorenzo (10:17) 3.- Berta Bartolí Alabau (13:42) I a les 12,-h ha estat la cursa de la milla la protagonista en el Circuit automobilístic, en la que han participat bàsicament els més petits, en un nombre aproximat de 150. Els guanyadors han estat indiscutiblement els grans. A continuació, i com estava previst, els patins han començat a rodar per la pista del Circuit de Montmelò, als més de 250 participants els acompanyant el sol que ha resorgit i han conclòs per novè any consecutiu la jornada atlètica-solidaria per a la lluita contra l’esclerosi múltiple. Aquesta iniciativa, que esdevé una festa de l’esport a favor d’una bona causa i que es fa avinent gaudir-la en família, i per a esportistes de totes les edats (per les diferents distàncies de les curses), està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, amb el suport del Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Montmeló. Compta com a patrocinadors amb el diari Sport i Russell Atlètic, i amb els col.laboradors : Caixa Terrassa, Toyota Orient Cars A. Pujadas Vallès, Ares (espais lúdics), Coca-cola, Com-Radio, Veri, Centre Muntanyenc Sant Llorenç, la Federació Catalana de Patinatge, Kellogg’s, Henkel i Chupa-Chups. La recaptació de les corresponents inscripcions s’entregaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, entitat benèfica assistencial sense afany de lucre que enguany acompleix 20 anys, i que destina a la investigació contra aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós central i/o medul·la espinal .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.