XXV MILLA SAGRADA FAMÍLIA – III TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

0
1635

Belal Mansor i Natàlia Rodríguez guanyen el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona
La forta pluja caiguda a mig matí ha obligat a aturar les curses durant una hora
L’atleta de Barein, Belal Mansor, s’ha imposat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona, enmig d’un gran ambient festiu. | Belal Mansor (4’05’’”) ha traspassat la línia de meta amb molta claredat per davant del segon i tercer classificats l’atleta etíop Gebremedhin Mekonnen (4’07”) i el quatre vegades campió de la Milla, Juan Carlos Higuero (4’09’’). Belal Mansor ha comandat la cursa des del principi i en l’última volta ha imposat un ritme que cap dels seus perseguidors ha pogut resistir. Belal Mansor s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “estic satisfet per la victòria perquè hi havia molt bons correrdors competint. També ha volgut destacar que “tot i la pluja al final hem pogut fer la cursa amb normalitat” Natàlia Rodríguez, guanyadora en dones Natàlia Rodríguez s’ha imposat a Marije Te Raa en la sèrie femenina. L’atleta del club Gimnàstic, amb un temps de 4’50’’ s’ha imposat en la recta final a la corredora holandesa que ha passat per la línia de meta amb un temps de 4’51’’. En tercera posició ha acabat la portuguesa Sara Moreira. La corredora del Maratone Clube de Portugal ha acabat ha completat el podi amb un temps de 4’54’’. La forta pluja interromp momentàniament les curses amateurs La forta pluja que ha caigut durant més d’una hora ha obligat a l’organització de la Milla a aturar les curses populars durant una bona estona a l’espera que afluixés el temporal. Tot i que no s’han pogut córrer les dues curses de benjamins, la Milla s’ha pogut continuar a partir de les 11 hores. Tot i les inclemències meteorològiques han corregut la Milla Sagrada Família prop de 800 atletes Han assistit a la cursa el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcover, i la Regidora de l’Eixample, Assumpta Escarp. Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu: www.lamilla.cat .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.