El Club Esquaix Atlètic Castellet està a la recta final.

0
470

A una setmana de la seva Cinquena edición de Vallhonesta i minicurses infantils els CEAC esperen el diumenge 26 d’abril tenir màxima participación.
Novetats de tot tipus pels corredors populars com session d’estiraments oferts per la FUB de Manresa. Llibres, medalla i animacions pels més petits. Esmorzar previ i coques, refrigeris i fruita a l’arribada. El regal d’una estora per a tots els corredors. En definitiva que aquest any a Sant Vicenç de Castellet s’espera una gran festa amb molt bona puntuació on tothom i està convidat.| Vallhonesta ofereix 13.5 KM passant pel costat del parc natural de la Serra de l\’ Obac i arribant fins a l\’ermita de Vallhonesta on hi ha unes vistes precioses de Montserrat i del Montseny, un indret màgic i ple de natura. I com cada any es repeteix el repte de l\’hora: tothom qui baixi de 60 minuts per completar el circuït se li regala una ampolla de vi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.