24 DE MAIG CURSA POPULAR DE VILAFRANCA, JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS

0
249

Ja estan obertes les inscripcions de la cursa Popular de Vilafranca de 5 kms que tindrà lloc el dia 24 de maig. Fondistes Penedès, juntament amb el Patronat Municipal d’Esports, són els organitzadors, amb l\’objectiu que tothom vingui a córrer i gaudeixi d\’una bonica cursa, per fer una gran festa de l\’atletisme popular a la nostra comarca.| El circuit és de 5 kms aproximadament, la sortida és al costat de les Pistes d’atletisme. Els primers mts són pel circuit d’hivern asfaltat, després marxa pels camins que hi ha al voltant de la zona esportiva, sent la part més maca de la cursa, ja que en tot moment la cursa està envoltada per les vinyes i camps. El recorregut es molt pla i ràpid, però al mateix temps que pots fer un bon crono, també pots córrer amb l\’ànim de fer-la sense que en cap moment la trobis una cursa dura. L’arribada es dins de les Pistes d’Atletisme, on cal fer encara uns 200 metres. Les inscripcions són gratuïtes i quedaran obertes a partir del 27 d’abril fins el dijous 21 de maig , que serà quan quedarà tancada, també pot quedar tancada quan s’arribi als 300 atletes, NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA. Inscripcions gratuïtes: per telèfon en horari de 8 a 15 h. o personalment al Patronat Municipal d’Esports (Zona Esportiva), telèfon: 93 817 23 18, fax 93 817 03 41. Al Complex Aquàtic de 6 a 23 h de forma presencial o telefònicament al 93 817 37 76 Tota l’informació de la cursa la trobareu a la seva web: www.fondistespenedes.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.