TOT A PUNT PER LES CURSES A L\’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC

0
462

Com ja és tradicional, el Club Atlètic Montblanc organitza el proper 1 de maig les curses a l\’ermita de Sant Josep. Aquest any la 32a Cursa Popular i la 15a Cursa de Fons a l\’ermita de Sant Josep de Montblanc. La novetat d\’aquest any és un nou circuit per la cursa de fons, que combina asfalt i camins, pels bonics entorns de la vila medieval de Montblanc.La inscripció a la cursa de fons està limitada a 300 corredors i el termini màxim és el proper 28 d\’abril o quan s\’arribi al màxim. A l\’arribada no faltarà un bon esmorzar a base de la tradicional coca montblanquina, beure i un gelat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.