10km de Sant Qurize del Vallès

0
490

I doncs! Quina gran satisfacció poder presentar-vos la tercera edició del Memorial David Rovira, i aquest cop segona cursa de 10km de Sant Qurize del Vallès! El gener de 2007 va néixer Corredors.cat, amb vocació de servir (promocionar) l\’atletisme popular. Alguns creiem que córrer ens ajuda a ser més bona gent. Des del principi vam voler participar en l\’organització d\’una cursa, però aquesta havia de ser especial, tenir un valor diferencial. De sobte vam tenir la sort i l\’honor que el Natxo ens convidés a participar, conjuntament amb l\’Ajuntament de Sant Quirze, a organitzar el I Memorial David Rovira.| La història de\’n David Rovira ens va colpir als que vam tenir l\’ocasió de seguir els fets. A més, i això ho dic a títol personal, l\’actitud dels seus pares va representar per a mi una lliçó d\’humanitat i amor. No cal dir, doncs, que participar en aquest projecte ens va omplir d\’orgull i d\’il·lusió, car entenem aquest memorial com la commemoració d\’una gran història d\’amor. Des del I Memorial fins ara, la Comissió organitzadora de la cursa no ha fet més que treballar i treballar amb entusiasme per aconseguir una cursa amb la màxima qualitat, i ho ha aconseguit. La magnífica acollida que tingué aquella primera cursa de 5Km, féu que l\’equip organitzador es plantegés fer un salt qualitatiu, i així va sorgir la Cursa de 10Km de S. Quirze, Memorial David Rovira. Ara us presentem la segona de 10km, esperant aconseguir la vostra participació i satisfacció. Us desitjo a tots una bona cursa i una diada curulla d\’emotivitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.