XXV Milla Sagrada Família-3r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
482

La Milla Sagrada Família exhaureix els 2.000 dorsals tres dies abans de la data prevista per tancar el termini d’inscripcions
Les sèries professionals presenten un cartell de luxe amb noms tan destacats de l’atletisme com Juan Carlos Higuero, José Luis Blanco o Rosa Morató La 25a edició de la Milla Sagrada Família-3r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, ha exhaurit els 2.000 dorsals tres dies abans d’arribar-se al 23 d’abril, data prevista per tancar el termini d’inscripcions. Aquest fet demostra l’èxit de la cursa i el creixent prestigi i coneixement popular que compta entre els practicants d’atletisme.| La cursa atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 26 d’abril i tornarà a transcórrer al voltant de les tres illes formades pel Temple de la Sagrada Família i les places Gaudí i Sagrada Família. Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb dotze sèries des de benjamins a veterans- amb el vessant professional ja que les dues sèries del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona apleguen un vintena d’atletes de l’elit nacional i internacional de l’atletisme. Sèries professionals D’altra banda, la Milla Sagrada Família ofereix un cartell d’autèntic luxe en les seves sèries professionals amb atletes de primer nivell entre els que destaquen Juan Carlos Higuero, José Luis Blanco i Rosa Morató. Veure document adjunt per consultar el llistat complet d’atletes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.