PowerBar, nou patrocinador de l’esportista Rafael Botello

0
1843

La marca també patrocina molts esdeveniments esportius d’alt nivell
Des d’aquest cap de setmana l’esportista manlleuenc Rafael Botello compta amb un nou patrocinador. Es tracta de la marca americana PowerBar, a través del seu importador a Espanya Vicsports. Es tracta d’una marca de productes energètics per esportistes, que també patrocina diferents esdeveniments d’alt nivell com la marató de Nova York i de Boston o l’Ironman de Hawaii, entre molts d’altres. PowerBar també és l’esponsor principal d’esportistes consagrats, com ara el recordman mundial de marató Haile Grebeselassie. | Rafael Botello afirma estar molt content de que “la marca s’hagi fixat en mi. És un orgull que una marca tant coneguda i amb els millors productes en el seu sector, compti amb mi per a la meva carrera professional”. L’esportista participarà avui dilluns a la marató de Boston i diumenge que vé a Londres. En els dos esdeveniments ja lluirà la marca i els productes, com la beguda energètica, les barretes i els gels. “Espero que em donin la força per aconseguir un bon resultat en les dues competicions”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.