Mitja de Tàrrega

0
415

El proper diumenge dia 10 de maig es celebrarà una nova edició del Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué. Organitzat pel Club d’Atletisme 100×100 fondistes de Tàrrega enguany arriba a la seva 9a edició convertint-se ja en un clàssic de les probes atlètiques de les contrades de ponent. | Córrer es sense cap mena de dubte una bona manera d’oblidar els problemes quotidians: que si crisi, que si impostos, hipoteques, el futur, la feina…. El Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega transcorre per camins de l’Urgell, passa pel poble veí de Vilagrassa, en un circuit per camins de terra que ajuda a no carregar tant les nostres articulacions. Ademes el fet de tractar-se d’una doble cursa dóna l’opció de correr 10, 5 Kilometres del Quart de Marató o participar en la Mitja Marató, de 21 kilometres. La gran novetat d’aquest any es el canvi de circuit, que afecta bàsicament al recorregut de la Mitja Marató, ara molt mes ràpid, menys solitari, més distret i que recorre més camins. Com sempre el “pati” de Tàrrega serà l’epicentre de la cursa, punt de sortida i d’arribada, on ens esperarà el granizat fresquet de la Jijonenca, l’enorme entrepà, i un ampli bufett lliure amb fruita i altres delicadeses que ens ajudaran a recuperar l’energia perduda. També hi haurà a disposició dels corredors la piscineta de gel per a recuperar les cames. Tampoc ens hem d’oblidar de la magnífica bossa del corredor amb un obsequi molt útil per afrontar els dies de calor que s’apropen… Si voleu gaudir de tot aixó i de l’espectacle sensorial que ofereixen les nostres contrades, els nostres camins, pintats amb la saviessa dels colors de la natura no dubteu en formalitzar la vostra inscripció abans de que s’acabin….!!!!!Tots a còrrer!!!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.