L’origen de la solució està sempre en un mateix. Victor Gonzalo i Jordi Gonzalez.

0
2229

Mental Reptes. L’origen de la solució està sempre en un mateix. Fer del que sembla impossible alguna cosa relativament fàcil. Mental Reptes Nova realitat 2009 que es crea de les experiències professionals actuals de Life Coach JGG i VictorGo que uneixen la capacitat d’aprenentatge i la capacitat física , els seus creadors i promotors Jordi González Guillem i Victor Gonzalo Guirao, al capdavant d\’un equip multidisciplinar de professionals. Han creat el Mètode Mental Reptes Personalitzat MRP configura “estabilitat emocional” amb “actitud física” (ment i cos) el resultat la intel•ligència talentosa. Font d’energia per a afrontar amb garanties dia a dia tots els reptes i objectius que ens proposem en el present amb la intenció del futur. | Missió: Proporcionar a la persona, mitjançant les activitats programades un ambient amb creació de valor agradable i solidari, preparant-li per al lideratge natural i físic. Visió: Entenem que l’assoliment dels objectius només és possible si el capital humà és degudament valorat. Les nostres activitats especialitzades durant la formació són molt innovadores en el nostre temps, es destaquen per la seva agilitat i eficàcia en el disseny. Es complementen perfectament a les necessitats socials, professionals, esportives i d’altra índole actual. Metodologia Mental Reptes Coaching i Physical yield Uneixi innovadora i equilibrada eina estratègica de reflexió per a afrontar de forma òptima períodes de recessió intensos en la vida. En un propòsit que vulguis realitzar sempre quanta una mica més que començar-lo i finalitzar-lo. A través d’un programa diari o alternatiu molt pràctic i dinàmic que aúna dos valors d’aprenentatge en alça convergents el Coaching de l’excel•lència i el Mentoring de l’activitat Física per a equilibrar el coeficient intel•lectual & coeficient emocional maximitzant el potencial funcional de les teves capacitats per a “la presa de decisions precisa”. Entrenar el cervell i el cos per a despertar la motivació i aconseguir excel•lents resultats. Mental reptes per a esportistes, per entrenadors, per a tota persona amb compromís de millora. Consolidar el teu rendiment personal o equip a través del professional o esportista. Més enllà de l’esport d’alta Competició. Una ment i cos sense entrenar no pot aconseguir gens i aquest és el programa de l’excel•lència professional i humana. Sessions interactives personalitzades conduïdes pels seus creadors Victor Gonzalo Guirao i Jordi González Guillem. VICTOR GONZALO GUIRAO Ha estat dedicat fins a fa poc a l’esport professional, primer com talent ciclista al costat de Induráin i Delgado, i posteriorment com atleta que sense dedicar-se plenament, ha estat un maratonià amb innombrables victòries, a més d’haver realitzat als 41 anys marques de 2h21\’ en aquesta prova. Però el valor que atresora és haver tret dels fracassos, el tresor per a créixer, i aquesta fortalesa li ha fet ser mestre d’aprenentatge de grans ex-esportistes professionals que s’han iniciat en la marató, com Luis Enrique, Rafael Jofresa, Hèctor Venteo i alguns famosos esportistes més que ja han apostat per ell per a quan abandonin les seves carreres actuals. També posseeix títols, com el de Director Esportiu, que li va dur a dirigir un equip professional de ciclista. L’experiència laboral pura i dura s’ha centrat fins a fa poc en regentar una franquícia de botigues especialitzades en running. La seva iniciativa, caràcter i contagi personal li va fer formar un club de més de 100 persones en tot just dos mesos. Aquesta nova etapa en Mental Reptes, no és una necessitat per a ningú, és una ajuda inestimable per a créixer junts. JORDI GONZÁLEZ GUILLEM Considerat pels seus resultats un dels actuals i destacats coach internacionals com “Life Coach”, entrenador personal: escolta, dóna suport, motiva, facilita i acompanya a la persona perquè pugui arribar a amb garanties i compromís els seus objectius. Certificat en Coaching Personal, Certificat en Coaching Executiu i Certificat en Directiu Coach. Llicència menjo Facilitador autoritzat en Directiu Coach. Compte, a més, amb una dilatada formació i experiència com directiu en diversos sectors d’activitat, també com auditor, consultor, mediador i assessor empresarial. Professor docent en l’àrea Organització & Adreça Estratègica d’empreses, Habilitats Directives i Personals, en diverses Institucions Universitàries i Escoles de Negocis. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, MBA Administració i Adreça d’empreses, Màster en Psicologia Social, Màster en Comunicació, Màster en Adreça de Màrqueting, Diplomat en Formació de Formadors. Autor, escriptor de publicacions editorials, columnista, speaker d’esdeveniments, ponent, conferenciant Internacional. La felicitat consisteix a crear una vida que contingui moments agradables, dedicació i compromís amb la labor que un ocupa, i un propòsit vital que transcendeixi a un mateix. Per a més informació dirigir-se a: www.mentalretos.com Pàgina en construcció. www.jordigonzalezcoach.com www.victorgo.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.