El Cros de Muntanya de Can Caralleu assoleix les 300 inscripcions i els 247 participants

0
485

El passat dissabte 18 d’abril es va celebrar a Barcelona la IX Edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu, l’únic cros de muntanya que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. El nombre d’atletes inscrits per a la cursa va ser de 300 dels quals 247 van participar i acabar la cursa. Aquestes xifres són un rècord en la història de la cursa i confirmen el Cros com una prova de muntanya de fama creixent a Barcelona. El guanyador de la cursa d\’enguany va ser Jaume Falguera del Club Falcos Sabadell amb un temps de 50\’04\’\’ mentre que en dones va guanyar Raquel Velasco del club Vertic Runners amb una marca d\’1 hora i 3 minuts.| El recorregut del Cros de Muntanya té una distància total de 10,5 quilòmetres. El punt de sortida de la cursa és al camp de futbol i la pista de tartà de Can Caralleu. Tot seguit es passa pel Parc de l\’Oreneta fins arribar al Bosc de Can Sentmenat. Després els participants arribaran al punt més alt de la carrera, el Turó d\’en Cors (punt més alt del recorregut amb 394 metres) per després començar la baixada per la carretera de les Aigües que els portarà de nou a les instal·lacions de Can Caralleu, punt d\’arribada del recorregut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.