ELS 10 DE LA LLAGOSTA

0
632

La cursa d\’enguany ha estat considerada un exit per la organització i molt ben qualificada pels participants. En la categoria absoluta Benito Ojeda del DIADORA repeteix victòria, en la edició anterior també va ser el primer classificat. En guany amb un temps de 31:35, seguit a molt curta distància per antonio Alcaide (31:37) del J\’ARRIBU. El final ha estat molt disputat. la tercera posició ha estat per Juan Manuel Alvarez del CA BLANC I BLAU amb 31:53. En l\’apartat femení Hasna Bahom del CALIFORNIA SPORTS amb 36:06 ha resultat la guanyadora, seguida de Luisa Rodriguez del\’ ADIDAS amb 38 i Carme Ballesteros del CALIFORNIA SPORTS amb 38:15.| Èxit en les curses infàntils, on les inscripcions han estat exhaurides i que com és habitual en el grup dels més petits, ha obtingut el major nombre de participants. Èxit de participació, practicamen a principide setmana es van tancar les inscripcions \”on line\” i poc després les presencials. Èxit en la meteorologia que ens ha tingut tota la setmana pendents del temps i que finalment ens ha deixat un dis esplèndid. Des de la organització el compromís, com no podia ser d\’una altra manera, és millorar en tot el possible per tal que la edició del proper any 2010 sigui encara més lluïda, si és possible. MOLTES GRACIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !!! L\’ANY QUE VE US HI ESPEREM !!! JA NO TENIU EXCUSA PERQUÈ JA SOU PART DELS 10 DE LA LLAGOSTA !!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.