Inscripcions a la Mitja de Lleida del 26 d\’abril.

0
468

L\’ Associació de Veïns de Balàfia i l\’ Ajuntament de Lleida, organitzadores de la Mitja Marató de Balàfia comuniquen que s\’amplia el període d\’inscripció fins dijous 23 d\’abril de 2009. Inscripcions per Internet. També volen assabentar-vos que s\’han inscrit per la prova alguns destacats fondistes com per exemple : Domingo Catalàn, mític corredor de Novales, qui fou Campió del Mon de 100 km., Antonio Sevillano primer classificat de la **IX Lliga Internet Championchip 2009,**, Mireia Sosa Campiona de la darrera edició d\’aquesta mitja, Noemí Moreno Castañeda (Club Atletic Igualada) 1h19\’27\’ que ha estat 2ª Femina Mijta de Sitges 2009, 2ª Femina Mitja de Gavà 2009, 1ª Femina Mitja d´Igualada 2009.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.