Cros de Muntanya de Can Caralleu. Resultats.

0
452

La IX edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu s\’ha corregut aquest dissabte 18 d\’abril
Resultats de la novena edició del Cros de Muntanya, una prova especialment indicada per als amants de les curses de muntanya. La sortida és a la instal·lació i el circuit passa pel parc de l’Oreneta i Can Sentmenat, la carretera de les Aigües i el Turó d’en Cors. Enguany el recorregut total ha estat de 10\’5 quilòmetres amb diversos obstacles naturals. Està adreçat a totes aquelles persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l’aire lliure, facin o no esport de competició. Les categories d’edat són juvenil (nascuts entre1991 i 1993), sènior (1970 i 1990), veterà A (1954 i 1969) i veterà B (abans de 1953).| Els equips han d’estar formats per 5 homes en la categoria masculina, i 3 dones en la femenina. Es lliuraran tres premis per cada categoria d’edat i de sexe, i per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.