CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
636

Aquest dissabte 18 d\’abril s\’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus a l\’Estadi Municipal d\’Amposta. En una esplèndida matinal d\’atletisme de promoció i amb una gran participació s\’ha de destacar la consecució de tres Rècords de Catalunya. El Club Muntanyenc de Sant Cugat ha batut per dues vegades el rècord de 4X80 m infantil femení, amb 42”06 a la semifinal, i amb 41”41 a la final amb l\’equip format per L.Gispert, C.Cerrada, M.Talarn i C.Canalda. Per la seva part, l\’UA Rubí ha batut el rècord català dels 3X600 metres aleví masculí amb un temps de 5\’42”71 amb un equip format per A.Malaves, A.Gil, i I.Gómez.| Cal destacar els resultats del Club Muntanyenc Sant Cugat que s\’ha revelat com al millor club d\’aquest autonòmic amb la consecució dels dos rècords esmentats, set llocs de pòdium, amb 4 medalles d\’or, una d\’argent i dues de bronze, així com també va ser el club que més equips va classificar per a aquesta Jornada Final.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.