XXV Milla Sagrada Família-3r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
437

Un cartell de luxe amb Juan Carlos Higuero, José Luis Blanco i Rosa Morató com a atletes més destacats
A falta de dues setmanes les sèries amateurs ja sumen gairebé 600 inscrits
La 25a edició de la Milla Sagrada Família-3r Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, organitzada per la Fundació Claror, s’ha presentat aquest matí a la seu del Districte de l’Eixample. La cursa atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 26 d’abril i tornarà a transcórrer al voltant de les tres illes formades pel Temple de la Sagrada Família i les places Gaudí i Sagrada Família.| Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb dotze sèries des de benjamins a veterans- amb el vessant professional ja que les dues sèries del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona apleguen un vintena d’atletes de l’elit nacional i internacional de l’atletisme. El Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha explicat que la Milla Sagrada Família ha d\’encarar dos reptes: \”d\’una banda volem que aquest any hi participin més dones i de l\’altra, tenim el repte d\’aconseguir organitzar una cursa de qualitat cosa que en anys anteriors s\’ha aconseguit\”. Alcober ha inclòs la Milla com una de les curses de referència de la ciutat de Barcelona que serveixen per anar escalfant motors de cara al Campionat d\’Europa d\’Atletisme de 2010. \”Volem mostrar a tot el món que Barcelona és una ciutat en la que cada vegada més gent fa esport al carrer i participa de forma creixent en curses urbanes\”, ha explicat Alcober. La regidora del Districte de l\’Eixample, Assumpta Escarp, ha volgut destacar \”la importància que ha anat agafant amb els anys la Milla Sagrada Família\” i ha afegit que \”esperem que la cursa assoleixi com va fer ja l\’any passat els 2.000 inscrits\”. La regidora també ha volgut remarcar l\’estreta relació que sempre ha tingut la Milla amb la vida social i esportiva del barri de la Sagrada Família i ha anunciat que \”la Milla tancarà la festa del barri juntament amb el correfoc\”. La directora de la Milla, Núria Borràs, ha anunciat que \”ja comptem amb 530 inscrits quan encara queden gairebé dues setmanes per tancar inscripcions cosa que valorem molt positivament”. Borràs també ha destacat la bona fama que està assolint la Milla entre els practicants d’atletisme fins al punt que obté valoracions molt altes si es consulten mitjans de comunicació especialitzats en aquest esport. En representació dels atletes professionals van assistir a l’acte José Luis Blanco i Rosa Morató. Tots dos van coincidir a felicitar l’organització per l’alt nivell del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. A més, un dels trets característics de les dues sèries professionals és que participen atletes consagrats junt amb les joves promeses.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.