La cursa de fons de Canovelles tanca inscripcions.13 abril.

0
330

Seguint la tendència actual de les curses populars, la tradicional cursa de Canovelles del dilluns de pasqua que arriba aquest any a l\’edició 20, ja ha tancat inscripcions. Aquesta cursa té doble puntuació a la Lliga Internet, que ja ha arribat a les 100 curses arreu de Catalunya. Podeu consultar el llistat dels inscrits a la cursa amb dorsal assignat. El llistat inclou curses infantils, que son els dorsals superiors al 2000. El dia de la cursa s\’acceptaran 25 inscripcions extres per a la cursa de 15K al preu de 18 euros.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.