V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu.

0
296

La Cursa Memorial Ramón Oliu es disputarà diumenge 7 de juny
La prova, ja ho sabeu, és de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva. Com l’any passat, farem també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, que començaran abans de la prova dels 10 kms. I enguany tindrem una novetat que esperem sigui ben acollida: disposarem d’una guarderia. Pels pares i les mares que ho desitgin puguin córrer la cursa de 10 Kms, un equip de persones s’encarregaran de cuidar els nens i nenes petits. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Us quedaré molt agraït sí podeu fer la inscripció –si més no i per qüestions logístiques la intenció d’anar-hi- quan més aviat millor (veure més avall, en color blau), en aquest mateix correu, o en aquest altre: memorialro@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.