V Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu.

0
415

La Cursa Memorial Ramón Oliu es disputarà diumenge 7 de juny
La prova, ja ho sabeu, és de 10 quilòmetres per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós, el poble a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva. Com l’any passat, farem també dues curses infantils: una de 800 metres i una altra de 2.500, que començaran abans de la prova dels 10 kms. I enguany tindrem una novetat que esperem sigui ben acollida: disposarem d’una guarderia. Pels pares i les mares que ho desitgin puguin córrer la cursa de 10 Kms, un equip de persones s’encarregaran de cuidar els nens i nenes petits. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Us quedaré molt agraït sí podeu fer la inscripció –si més no i per qüestions logístiques la intenció d’anar-hi- quan més aviat millor (veure més avall, en color blau), en aquest mateix correu, o en aquest altre: memorialro@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.