Kiprono Menjo i Hagi Makda Harun s\’imposen en l\’11a edició de la Cursa dels Bombers

0
248

El kenià Kiprono Menjo, en categoria masculina, i l\’etíop Hagi Makda Harun, en la femenina, han estat els guanyadors de l\’onzena edició de la Cursa dels Bombers que s\’ha fet aquest diumenge pels carrers de Barcelona. El madrileny Chema Martínez ha estat segon i el primer català de creuar la línia d\’arribada ha estat Reyes Estévez, vuitè. En noies, la millor atleta catalana ha estat Natàlia Rodríguez, quarta, que ha creuat la línia d\’arribada just al davant de Marta Domínguez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.