16ª DUATLÓ DE CARRETERA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

0
441

VICTORIES PER AGUSTÍ ROC ( DITEC-INVERSE TRIATLÓ VILANOVA i LA GELTRÚ ) i MONTSE CINCA ( C.N. REUS PLOMS )
El Club triatló Sant Joan de les Abadesses amb motiu de la 16ª duatló s´ha apuntat un doble èxit , a la ja coneguda modelica organització de la competició i cal afegir els brillants resultats esportius assolits pel seus equips masculins (1º classificat ) i femenins ( 2ª classificades ). La cursa es va desenvolupar sota la distancia sprint : 5.000 metres de cursa a peu – un recorregut totalment tallat al trànsit d´anada i tornada per l´antiga carretera d´Olot direcció la collada de Santigosa- el segment de ciclisme de 20 km , també un circuit d´anada i tornada : Sant Joan de les Abadesses- Sant Pau de Segúries-La Ral-Sant Pau de Segúries – Sant Joan de les Abadesses, i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu pel mateix traçat que la primera cursa a peu. | En el terreny esportiu victòria molt treballada i merescuda per un dels grans noms de l´esport català com és AGUSTÍ ROC ( Ditec-Inverse Triatló Vilanova i la Geltrú )- 3 vegades Campió del Mon de curses de Muntanya-2º lloc pel prometedor Junior , ALBERT MORENO ( Roca Running tri. Igualada)i 3º LLUIS AGUILAR ( C.N. Reus Ploms ). En Femines 1ª plaça per MONTSE CINCA ( C.N. Reus Ploms ) 2ª NEUS FORN ( Roca Running tri.Igualada ) 3ª MONTSE MARTINEZ ( C.N. Reus Ploms ) , totes 3 components de la selecció Catalana , que el passat mes de març varen assolir el títol de Campiones d´Espanya de duatló per autonomies a Vitoria.Referent a la classificació per equips masculins 1º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( LLamas-Cuadros-Crosas ) 2º Club Excursionista Callús ( Barrufet-Uro-Agea ) 3º Cliub Natació Reus Ploms ( Aguilar-Escrich-Marza) i per equips femenins 1º Club Natació Reus Ploms (Cinca-Martinez-Serrano ) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Tort-Anento-Marisol) 3º Club Poliesportiu Puigcerdà ( Bosch-Doladeu-Gimenez)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.