16ª DUATLÓ DE CARRETERA DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

0
301

VICTORIES PER AGUSTÍ ROC ( DITEC-INVERSE TRIATLÓ VILANOVA i LA GELTRÚ ) i MONTSE CINCA ( C.N. REUS PLOMS )
El Club triatló Sant Joan de les Abadesses amb motiu de la 16ª duatló s´ha apuntat un doble èxit , a la ja coneguda modelica organització de la competició i cal afegir els brillants resultats esportius assolits pel seus equips masculins (1º classificat ) i femenins ( 2ª classificades ). La cursa es va desenvolupar sota la distancia sprint : 5.000 metres de cursa a peu – un recorregut totalment tallat al trànsit d´anada i tornada per l´antiga carretera d´Olot direcció la collada de Santigosa- el segment de ciclisme de 20 km , també un circuit d´anada i tornada : Sant Joan de les Abadesses- Sant Pau de Segúries-La Ral-Sant Pau de Segúries – Sant Joan de les Abadesses, i per finalitzar amb 2.500 metres de cursa a peu pel mateix traçat que la primera cursa a peu. | En el terreny esportiu victòria molt treballada i merescuda per un dels grans noms de l´esport català com és AGUSTÍ ROC ( Ditec-Inverse Triatló Vilanova i la Geltrú )- 3 vegades Campió del Mon de curses de Muntanya-2º lloc pel prometedor Junior , ALBERT MORENO ( Roca Running tri. Igualada)i 3º LLUIS AGUILAR ( C.N. Reus Ploms ). En Femines 1ª plaça per MONTSE CINCA ( C.N. Reus Ploms ) 2ª NEUS FORN ( Roca Running tri.Igualada ) 3ª MONTSE MARTINEZ ( C.N. Reus Ploms ) , totes 3 components de la selecció Catalana , que el passat mes de març varen assolir el títol de Campiones d´Espanya de duatló per autonomies a Vitoria.Referent a la classificació per equips masculins 1º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ( LLamas-Cuadros-Crosas ) 2º Club Excursionista Callús ( Barrufet-Uro-Agea ) 3º Cliub Natació Reus Ploms ( Aguilar-Escrich-Marza) i per equips femenins 1º Club Natació Reus Ploms (Cinca-Martinez-Serrano ) 2º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Tort-Anento-Marisol) 3º Club Poliesportiu Puigcerdà ( Bosch-Doladeu-Gimenez)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.